Politica de Confidentialitate

Prezenta politica de confidentialitate se aplica tuturor informatiilor colectate de catre PrintPerfect, prin intermediul site-ului web [https://printperfect.ro/], aplicatiilor si serviciilor oferite de catre PrintPerfect.

Colectarea Informatiilor

Putem colecta informatii personale, precum numele, adresa de email, numarul de telefon si alte informatii similare, atunci cand acestea sunt oferite voluntar prin intermediul site-ului web, aplicatiilor sau prin intermediul altor canale de comunicare cu PrintPerfect.

Utilizarea Informatiilor

Informatii personale colectate de catre PrintPerfect pot fi utilizate pentru urmatoarele scopuri:

  • Prestarea serviciilor si produselor solicitate
  • Comunicarea cu utilizatorii, raspunzand la intrebari si oferind informatii suplimentare despre produsele si serviciile noastre
  • Personalizarea experienței utilizatorului cu PrintPerfect, prin personalizarea continutului si a reclamelor afisate
  • Efectuarea de analize si cercetari, in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor noastre

Partajarea Informatiilor

PrintPerfect nu va vinde, inchiria sau face schimb de informatii personale cu terti, cu exceptia situatiilor in care acest lucru este necesar pentru prestarea serviciilor si a produselor solicitate, sau atunci cand este obligatoriu prin lege.

Securitatea Informatiilor

PrintPerfect isi asuma responsabilitatea de a proteja confidentialitatea informatiilor personale colectate. Luam masurile necesare pentru a proteja informatiile impotriva accesului neautorizat, utilizarii sau modificarii.

Modificari la Politica de Confidentialitate

PrintPerfect isi rezerva dreptul de a modifica prezenta politica de confidentialitate in orice moment, publicand orice modificari pe site-ul web. Va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu orice modificari.

Intrebari sau Comentarii

Daca aveti intrebari sau comentarii despre politica noastra de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul paginii de contact. Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata in data 03.02.2023.