Termenii si Conditii

Bine ati venit pe blogul nostru, PrintPerfect! Acest document descrie termenii si conditiile in care utilizati acest site web. Va rugam sa cititi cu atentie aceste termene si conditii inainte de a utiliza acest site web. Utilizand acest site web, sunteti de acord sa respectati aceste termene si conditii.

Proprietatea Intelectuala

Tot continutul acestui site, inclusiv texte, imagini, grafice, logo-uri, butoane, si software, sunt protejate prin drepturile de autor, marci comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala si sunt detinute de catre noi sau furnizorii nostri de continut.

Link-uri catre alte site-uri

Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri web care nu sunt detinute sau controlate de noi. Va rugam sa fiti constienti de acest lucru si sa intelegeti ca nu suntem responsabili pentru politica de confidentialitate sau continutul acestor site-uri.

Link-uri de afiliere

Promovam anumite produse prin linkuri de afiliere si putem primi un comision pentru vanzarile generate prin aceste link-uri. Ne asiguram intotdeauna ca recomandam produse de calitate si care credem ca vor fi utile cititorilor nostri.

Jurisdictie si Lege Aplicabila

Acest site web este controlat si administrat de catre PrintPerfect din Romania, Constanta. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord să fiti supus legilor din Romania si acestor termene si conditii.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si conditii oricand fara notificare prealabila. Va rugam sa verificati periodic acest document / pagina web, pentru eventuale modificari.

Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati prin pagina de contact. Personalul nostru dedicat este gata sa raspunda oricarei intrebari si sa ofere asistenta de calitate. Va multumim ca ati ales PrintPerfect si speram sa va fim de ajutor in cu informatii de calitate in domeniul de printare si nu numai.