Multifunctionalul Laser Monocrom Xerox B225 – Eficienta si Versatilitate

Xerox B225 - Eficienta maxima si versatilitate intr-un multifunctional laser monocrom. Cu o viteza de imprimare impresionanta, functie duplex automata, ADF si conectivitate wireless, acest dispozitiv este perfect pentru birourile de mici dimensiuni. Calitatea de imprimare excelenta si functiile avansate de securitate completeaza acest pachet versatil pentru gestionarea documentelor. Cu Xerox B225, eficienta nu a fost niciodata mai usoara.
Xerox B225 📃
Imprimare Rapida si Eficienta ⚡
Cumpara acum de pe eMAG! 🛒

Multifunctionalul laser monocrom Xerox B225 reprezinta o alegere excelenta pentru birourile de mici dimensiuni si pentru cei care doresc sa isi optimizeze eficienta. Cu functii avansate si performante remarcabile, acest dispozitiv ofera o solutie completa pentru imprimare, copiere si scanare.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Xerox B225 este viteza de imprimare de pana la 31 de pagini pe minut, permitandu-ti sa finalizezi proiectele rapid. Calitatea de imprimare este excelenta, cu text clar si detalii precise. Cu functia duplex automat, economisesti hartie si contribui la mediul inconjurator.

ADF-ul (Alimentator Automat de Documente) de 40 de pagini face scanarea si copierea documentelor de mai multe pagini o sarcina usoara. Conectivitatea wireless si capacitatea de a imprima de pe dispozitive mobile fac ca utilizarea acestui multifunctional sa fie convenabila si fara fir.

Interfata intuitiva cu ecran tactil de 5 inch faciliteaza configurarea si utilizarea dispozitivului. Functionalitati precum scanare catre e-mail sau scanare catre folder contribuie la organizarea eficienta a documentelor.

Un alt aspect notabil este securitatea crescuta oferita de functiile de autentificare si criptare. Cu Xerox B225, poti fi sigur ca datele sensibile sunt protejate.

O Configurare Rapida, Fara Complicatii

Xerox® Smart Start Software va usureaza procesul de initializare cu o instalare automatizata, fara a necesita asistenta IT. Configurarea simpla a retelei Wi-Fi va permite sa va intoarceti rapid la munca.

Productivitate cu un Singur Clic

Timpul este de partea dvs. cu driverele de imprimare Xerox® si aplicatia Xerox® Print and Scan Experience. Obtineti acces rapid la functionalitatile si presetarile imprimantei de pe laptop sau desktop cu un singur clic. Scanarea devine o sarcina usoara, cu functii precum corectia automata si taierea automata a imaginii si primirea scanarilor.

Un Performer Silentios de Top

Un spatiu de lucru fara intreruperi este acum la indemana. Cu imprimantele silentioase care efectueaza mai multe operatiuni, obtineti imprimari de inalta calitate la viteze adaptate ritmului dvs. de lucru. Scanarea, imprimarea si copierea se desfasoara cu minime intreruperi.

Simplu si Securizat

Pastrati-va afacerea in siguranta impotriva amenintarilor cibernetice tot mai sofisticate. Functionalitatile avansate de securitate va protejeaza accesul, mentinand in acelasi timp confidentialitatea datelor si documentelor.

Imprimare Rapida la indemana

Descoperiti mobilitatea adevarata cu imprimare securizata si fara fir. Datorita conectivitatii Wi-Fi incorporate si functionalitatilor precum Apple AirPrint™, Mopria® Print Service si Mopria® Scan, precum si Wi-Fi Direct®, puteti imprima usor de pe dispozitive mobile, Laptopuri, Tablete, Chromebook-uri sau Desktop-uri.

Costuri de Functionare Reduse, cu un Impact Minim asupra Mediului

Concentrati-va asupra activitatii cu o imprimanta de incredere, cu intretinere redusa si eficienta din punct de vedere al costurilor. Cartusele de capacitate mare reduc costurile de functionare, iar programul nostru Green World Alliance de reciclare va ajuta sa reduceti impactul asupra mediului.

Caracteristici Remarcabile

 • Multifunctionalitate Completa: Poate efectua operatii de copiere, tiparire si scanare, oferind un spectru larg de functionalitati.
 • Conectare USB Tip B: Cu un port USB Tip B pentru a facilita transferurile de date si conexiuni rapide.
 • Potrivit pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii: Ideal pentru intreprinderile mici si mijlocii, precum si pentru profesionistii care lucreaza in regim hibrid, combinand munca de la birou cu cea de acasa.
 • Acces la Solutii Avansate de Flux de Lucru: Posibilitatea de a accesa optional solutii avansate de flux de lucru cu ajutorul platformei Xerox Workflow Central.
 • Fiabil si de Incredere: Un dispozitiv de incredere, oferindu-va linistea ca va face fata cu succes sarcinilor de lucru.
 • Conectivitate Mobila: Suport pentru conectivitate mobila, inclusiv functii precum Apple AirPrint, Mopria si Wi-Fi Direct, pentru a imprima si scana de pe dispozitive mobile.
 • Securitate Avansata: Caracteristici de securitate complete pentru protejarea datelor si informatiilor confidentiale.
 • ADF si Scaner de Inalta Performanta: Cu un alimentator automat de documente (ADF) de 50 de coli si un scaner cu suport plat care poate atinge o viteza de pana la 23 de imagini pe minut.
 • Functii Avansate de Scanare: Posibilitatea de a efectua scanari catre e-mail si desktop prin retea si USB, sporind eficienta in gestionarea documentelor.
 • Usurinta in Utilizare: Interfata simpla si intuitiva pentru o utilizare fara efort.
 • Conectivitate la Aplicatii Avansate de Fluxuri de Lucru: Optiunea de a se conecta la aplicatii avansate de gestionare a fluxurilor de lucru prin intermediul platformei Xerox Workflow Central (optional).
Toner Original Xerox Black 🏆
Compatibil B230, B225, B235 🖨️
Cumpara acum de pe eMAG! 🛒

In Concluzie

Xerox B225 este un multifunctional laser monocrom de incredere, perfect pentru birourile de mici dimensiuni si utilizatorii casnici care au nevoie de performante ridicate. Cu functii de imprimare, copiere si scanare excelente, capacitatea duplex automata si functii avansate de conectivitate, acest dispozitiv ofera un pachet complet de solutii pentru gestionarea documentelor. Cu calitatea sa superioara de imprimare si functii de securitate sporite, Xerox B225 aduce eficienta si siguranta la un nivel superior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *